maanantai 27. kesäkuuta 2011

Ihana Juhannus!

Tulipa vietettyä todella tapahtumarikas ja ihana juhannus. Oma "juhannusheilani" oli järjestänyt kaiken niin viimisen päälle, että siinä ihan sydän suli. Olen ollut niin liikuttunut ja otettu kaikesta. Ei tarvinnut edes kovin paljoa kipeällä lonkalla kävellä, kun autolla vietiin joka paikkaan. Juhannusyön hätkähdyttävä hetki oli kolmen suden bongaus lintutornista. Ihan sattumalla osuivat kiikariin, kun katselin metsän reunaan, ja huomasin ihan pienen liikahduksen. Olivatko siinä jotain syömässä, lähtivät sitten liikkeelle, ja siinä vaiheessa jo huusin kaveriani ääni väristen. Oli kyllä "juhlallinen" kokemus.
Toinenkin upea luontohavainto tehtiin,mutta jätetään se "rauhaan". :) Sinne palataan vielä tänä kesänä, ja ehkä hyvin piankin. Kyllä Suomen luonto on kaunis. Ja ruoka!! Uudet perunat ja kaikki kotimaiset vihannekset, nam!

1 kommentti:

Andromedan kirjoitti...

Oi ihanaa! :) Hyvä tapa viettää noin Juhannusta! otitko yhtään kuvia reissulla?


vedet virtaavat vuorilta,ne eivät solise, niillä on itkun ääni,eikä kukaan voi niitä lohduttaa.Ne ovat syntyneet murheen sumusta, mutta niiden sisälleon Luoja kätkenyt hiljaisen soinnun:Älä pelkää (E.Vuorela)

Tietoja minusta

Oma valokuva
Kammarissa voi mumman kanssa askarrella, neuloa,virkata, huovuttaa,piirtää, maalata, kuunnella musiikkia, tai vain olla, ja nauttia hiljaisuudesta,sateen ropinasta,kynttilän liekistä...