sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joulu sittenkin

Sain viettää iki-ihanan jouluaaton Jennin ja Markuksen, sekä Nemon luona. Jenni oli taikonut niin kauniin joulukodin,koristellut ja sisustanut unohtumattoman ihanasti. Ja joulupöytä oli niin kaunis, somat pienet tontut kurkkivat lautasilla, sekä pöydällä eri paikoissa. Pöytä notkui herkullisista jouluruuista (joita en jaksanut kaikkia edes maistaa) Mutta Jennin leipomia joulutorttuja mussutin useammankin, kun oli jo pääruoka syöty, ne olivat taivaallisen hyviä, ja sain niitä vielä kotiin mukaan, kuin myös muita herkkuja. :)
Ja voi,olin niin yllättynyt, kun sain vielä joululahjojakin ISON kassillisen, ja kaikki mieluisia, ajatuksella hommattuja,juuri minua varten. Salaa pyyhin kyyneleitä, olin valtavan liikuttunut.

Mutta joulumieli ja joulu saapui rakkaiden, Jennin, Markuksen ja Nemon luona. Kiitos niin paljon.

Suuren suuret kiitokset lähtee myös Tornion joulutontuille ihanista joulupaketeista.Olen saanut kyllä hurjan määrän tänä jouluna joululahjoja omilta lapsukaisilta. Heille tuhannet kiitokset.

2 kommenttia:

Andromeda kirjoitti...

OLE HYVÄ <3 :)

Sude kirjoitti...

Kiva kuulla, että sinulla on ollut mukava joulu.


vedet virtaavat vuorilta,ne eivät solise, niillä on itkun ääni,eikä kukaan voi niitä lohduttaa.Ne ovat syntyneet murheen sumusta, mutta niiden sisälleon Luoja kätkenyt hiljaisen soinnun:Älä pelkää (E.Vuorela)