keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Muistoja lapsuudesta.

Sain Nurkkalinnulta jo muutama päivä sitten, tämän haasteen, minulla on vaan ongelmia koneen kanssa, hiiri ei oikein toimi, ja tuo kopioiminen ei ota onnistuakseen.
"Haasteen ja viestikapulan voi linkittää edelleen henkilöille, joiden toivoo jatkavan ketjua. Haaste ei velvoita ketään, koska ystävyyskin on vapaaehtoista."

Haasteen heitän: Kellarin Kangaskori, Tassutellen,Suden silmukat,Seijastiinan mietteitä,sekä Kimmelille, Pumpuliinalle ja Pihlajanmarjalle.

2 kommenttia:

seijastiina kirjoitti...

Kiitos Kisumumma, ja terveisiä täältä pitkästä aikaa ♥

Minulla on taas ollut vaikeuksia päästä kommentoimaan, monasti olen täällä käynyt kyllä, nyt kun sain S.postiin kommentistasi tiedon, sitä kautta pääsin, jippiiiii!

Ihana bannerikuva, rakastan enkeleitä ♥

Kisuille terveisiä ♥♥

Ai niin ja asiaan nyt, harmittelen, kisumumma, minulla vaan on jo tämä muistelo blogissani, kiitos vaan haasteesta kuitenkin.

Sinulla on ihana muistelo, ihania asioita lapsuudesta, itse myös pidin ja pidän edelleen piirustuksesta ja kirjoittelusta.

Ihanaa päivää sinulle, ja kiitos ♥

Anonyymi kirjoitti...

Hei taasen. Haasteen otin vastaan ja juttua löytyypi sitten tämän päivän postausteni joukosta. Peräti kolme postausta tälle päivälle, mutta kyllä tämä siitä hyvin löytyy. Kiitos haasteesta.


vedet virtaavat vuorilta,ne eivät solise, niillä on itkun ääni,eikä kukaan voi niitä lohduttaa.Ne ovat syntyneet murheen sumusta, mutta niiden sisälleon Luoja kätkenyt hiljaisen soinnun:Älä pelkää (E.Vuorela)